
Ulibarri Artzaiak
Asier eta Iker Ulibarri
Gordexola (Bizkaia)
1998an, Iker eta Asier Ulibarri anaiek Isuskiza baserria berreraikitzea erabaki zuten, beraien latxa ardiek urte askotan zehar bazkatu zuten inguru berberan.


Lurra, klima eta mahats-barietateak
2002an hondarribi zuria mahatseko 2,2 hektarea landatu zituzten Idiazabalgo gazta artzaintza eta ekoizpen lanaren osagarri gisa.
Mahasgintza
Beren txakolinak “terroir” ardoak dira, modu ekologikoan ekoiztutako mahastietatik etorriak eta ekarpenik gabeko lurrei egokituak. Kalitate handiko mahats hauei esker nortasun handiko ardoak lortzen dira.






Ardogintza
Txakolina haritz frantses berriz egindako kupeletan hartzitzen da, ez da egonkortzen, ezta iragazten ere. Modu honetan, potentzial organoleptiko handiagoa eta zahartze hobea lortzen dute.