Zure saskia hutsa dago!
32 stockean
Etxaldea Bardea, Kiko eta Pablo Fernandes Salinas
San Isidro del Pinar, Navarre
FRUTA GORRI INDARGARRIAK. GOZOKIA. KOIPETSUA. ONDO INTEGRATUTAKO ZURA.
Bardeako basamortuko ardo natural bat, udazken aldera, urte amaierako ilunabarrean, bazkari onak egiten dakiena landaren erdian.
Mahatsak:
Tempranillo 50%, merlot 50%
Alkohol-mailak: % 13
Ardogintza:
Mahatsa eskuz biltzea eta mahastian bertan hautatzea. Tempranillo «iragana» eta Merlot berde samarra egin ondoren, bilketa egiten da mihiztadura orekatu eta lasaigarri batera iristeko. Hartzidura alkoholikoa prentsarekin 40 egunez. Haritz amerikarra barrikan ontzea 12 hilabetez, eta gero botilan ontzea 3 hilabetez. Ardo naturala. Iragazi eta argitu gabe. 4 mg/l So2.
Terroir:
Zoruak: buztintsuak
20 eta 27 urte bitarteko mahastiak
Mahastizaintza:
gutxieneko esku-hartzea duen nekazaritza ekologikoaren printzipioek gidatuta.
Pisua | 1,2 Kg |
---|---|
Etxaldeak | Bardea |
Herria | San Isidro del Pinar |
Herrialdea | Nafarroa Garaia |
Clase | Tinto |
Barietatea | Merlot, Tempranilloa |
Urtaldia | 2020 |