Zure saskia hutsa dago!
Agortuta
Urkizahar, Luisja Oregi
Beizama, Getariako Txakolina, Gipuzkoa
AZIDOTASUNAREN/FRESKOTASUNAREN/FRUTAREN ARTEKO OREKA-JOKOA. GASTRONOMIKOA. SAKONA.
Heldutasun eta freskotasun handiko txakolina! Luisja Oregiko ardoak azidotasun maila altuagatik nabarmentzen dira beti, eta hemen upelean ondutako ardo pixka bat proposatzen digu, sakontasun handiagoa emateko. Terroir ardo dotorea % 100ean.
Barietatea:
100% hondarribi zuri
Alkohol-mailak:
% 14
Eskuzko mahats-bilketa 15 kg-ko kutxan. Hartzidura, altzairu herdoilgaitzezko andeletan tenperatura kontrolatuta. Depositu berberetan hazten da 6 hilabetez bere liekin, eta gero 3 hilabetez haritzezko upelean.
Terroir:
Altitudea: 500 m
Lurzoruak: eskisto-kare-hareatsua
Mahastizaintza:
Nekazaritza ekologikoaren printzipioek gidatutako mahastizaintza.