Your cart is currently empty!
76 in stock
Gil Berzal, Saul eta Benjamin Berzal upeltegiak
Guardia, Araba
ARDO GASTRONOMIKOA. KREMATSUA. ORUBEA. AMAIERA MINERALA
Natura bilatuz, zerbait magikoa transmititzen duten esperientzia, leku eta gauza berriak bilatzeko prozesu baten emaitza da. Eskutik heltzen digu eta dotore eta arin eramaten gaitu bere terroir menditsuan zehar, Kantauri mendilerroko babeslekura, non kondaira historikoak eta natura indartsua bizi diren. Ardo zuri oso dotorea, esne-gain nota eta fruta zuri freskoarekin.
Barietatea:
Chardonnay, Garnacha Blanca, Malvasía, Maturana Blanca, Sauvignon Blanc, Tempranillo Blanco, Torrontés, Verdejo, Viura
Alkohol-mailak: % 14,5
Ardogintza:
15 kg-ko kaxetan eskuz biltzea. Mahastietan eta upeltegian mahatsa hautatzea. 3.000 kg/ha-ko batez besteko errendimendua. Hartzidura alkoholikoa, legamia indigenekin, 225 litroko upelean eta 10 hilabeteko kupeletan. Iragazterik eta argitzerik gabe botilaratzea.
563 m-ko altitudea
Lurzoruak: buztina-hareatsua
Mahastizaintza:
Mahastizaintza birsortzailearen printzipioek eta teknikek gidatutako nekazaritza ekologikoa.
Weight | 0,0 kg |
---|---|
Etxaldeak | Gil Berzal |
Herria | Guardia |
Herrialdea | Araba |
Clase | Blanco |
Barietatea | Berdejo, Biura, Chardonnay, Garnatxa zuria, Malvasia, Maturana zuria, Sauvignon blanc, Tempranillo zuria, Torrontesa |
Urtaldia | 2021 |